Hvad kan vi gøre for dig?

Vi kan tilbyde:
  • Et Travel Management Review
  • En Screening/Servicetjek
  • Implementeringsplan.
(læs mere omkring de forskellige ydelser nedenfor)
 
Et Travel Management Review:

Giver et præcist billede af, hvilke muligheder og tiltag, virksomheden kan bruge for at skabe besparelser for virksomhedens rejseomkostninger. Disse besparelser bliver fundet gennem analyser og vurderinger af virksomhedens interne/eksterne rejseadministration.

Via et uforpligtende møde, kan vi fortælle mere omkring et Travel Management Review og give jer en forståelse af hvor stor en besparelse der normalt kan opnås. Derefter kan vi, hvis det har interesse, i gangsætte processen og fortage en dybdegående analyse af jeres rejseaktivitet i form af et Travel Management Review.

En Screening af rejseadministrationen (servicetjek):

Gennem en screening af jeres rejseadministration, eller et såkaldt servicetjek, vil i få forsikret, at i er ajourført og ydermere få et eftersyn af jeres rejseadministration, for at finde frem til om der kan opnås yderligere besparelser.
__________________________________________________________________

Efter en screening eller et TMR af virksomhedens rejseaktiviteter, vil der normalvis fortsættes og derefter foretages en Implementeringsplan.

Implementeringsplan:

Efter en analyse af virksomheden, vil det være oplagt at få igangsat en implementeringsplan, som sætter gang i besparelserne og sikre at de nye tiltag bliver implementeret.

Dette indeholder f.eks. færdig forhandlet leverandørkontrakter, opsætning af programmer, kontrol af rejsepolitikken mm.
(Prisen for en implementeringsplan er sat efter en procentsats af den forventede besparelse efter aftale med virksomheden).

Læs evt. mere på: www.howtotravel.dk
 
Kontakt:
Kontakt os for en kort snak, så vi kan tilpasse jeres ønsker og fastsætte et uforpligtende møde.

Niclas Hornum
Konsulent
Tlf: +45 2966 7186
E-mail: nhm@travelbroker.dk

Jesper Lajer
Konsulent
Tlf: +45 20880766
E-mail: jlr@travelbroker.dk

Travelmarket Interactive